Vakantiehuis Domburg
niet op een vakantiepark
Huiscode: ZE051
Huiscode: ZE051
4 personen
1 huisdier
2 slaapkamers
Wi-Fi
ZE051 - Basisafbeelding
9, 2
Heerlijk
43 beoordelingen
ZE051 - Woonkamer
ZE051 - Woonkamer
ZE051 - Woonkamer
Bekijk 19 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (43)

Comfortabel 4-persoons appartement met balkon op de 1e etage onderaan de duinen in Domburg

Ontdek de charme van dit gezellige 4-persoons appartement op de eerste etage aan de voet van de duinen in Domburg. Met zijn unieke ligging biedt dit verblijf een ongeëvenaard uitzicht vanaf de nabijgelegen Hoge Hil, waar gasten kunnen genieten van een schilderachtig panorama over Domburg. Op loopafstand bevindt zich het levendige centrum van Domburg, waardoor alle gemakken binnen handbereik zijn. Of het nu gaat om lokale eetgelegenheden, boetieks of culturele bezienswaardigheden, dit appartement biedt toegang tot een gevarieerd aanbod van activiteiten. Voor wie op zoek is naar een eenvoudige, comfortabele uitvalsbasis met een ideale ligging, is dit appartement in Domburg de perfecte keuze.

Indeling

Het ruime vakantiehuis in Domburg, gelegen op de eerste verdieping en bereikbaar via een steile trap, verwelkomt gasten met een gezellige woonkamer, waar comfortabele zitplaatsen zijn en een televisie staat. De goed uitgeruste keuken biedt alle benodigdheden om heerlijke maaltijden te bereiden. Voorzieningen omvatten een gaskookplaat, koelkast met vriesvak, filter en Senseo koffiezetapparaat, waterkoker en magnetron. Het vakantiehuis beschikt over twee slaapkamers. De eerste slaapkamer verwent gasten met een elektrisch verstelbare tweepersoons boxspring (180x200), waardoor een goede nachtrust gegarandeerd is. De tweede slaapkamer biedt twee comfortabele eenpersoonsbedden. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Buiten nodigt het balkon uit tot ontspanning, de ideale plek om te genieten van de frisse lucht en het uitzicht op de Hoge Hil. Het vakantiehuis biedt niet alleen een uitstekende indeling maar ook moderne gemakken, zoals Wi-Fi, een wasmachine voor algemeen gebruik en een eigen parkeerplaats op het terrein. Uw huisdier is ook welkom!

Aan de linkerkant van de ingang bevindt er een algemene schuur waar u uw fietsen in kunt stallen. Tevens bestaat er ook een mogelijkheid in de schuur om uw elektrische fiets op te laden.

Beschikbaarheid

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Wasmachine
Rookvrij
Energielabel: onbekend
Buiten
Balkon
Tuinmeubilair
Parkeergelegenheid
Berging
Oplaadpunt elektrische fiets
Fietsenschuurtje
Woonkamer
Televisie
Kabeltelevisie
Internet (gratis)
Duitse televisiezenders
Nederlandse televisiezenders
Keuken
Afzuigkap
Kookstel (4-pits)
Vaatwasser
Filter koffiezetapparaat
Waterkoker
Koelkast met vriesvak
Combimagnetron
Senseo
Broodrooster
Slaapkamer
Linnenkast: 2
Wastafel: 2
Kamers met een tweepersoonsbed: 1
Aantal slaapplaatsen: 4
Kamers met twee bedden: 1
Aantal slaapkamers: 2
Badkamer
Douche/toilet (gecombineerd)
Aantal douches: 1
Aantal toiletten: 1
Aantal badkamers: 1

Locatie en omgeving: Domburg, Zeeland

Domburg is een gezellig stranddorp met verschillende restaurants, strandpaviljoenen en terrassen. Daarnaast staat het bekend om haar schone stranden en heeft het alle voorzieningen die u nodig heeft voor een heerlijke strandvakantie. Naast zwemmen, wandelen, fietsen, suppen, surfen en vliegeren zijn er nog veel meer dingen te doen in de omgeving. Bezoek bijvoorbeeld Museum Marie Tak van Poortvliet, Kasteel Westhove of Deltapark Neeltje Jans voor leuke uitstapjes. Plaatsjes als Veere en Zoutelande zijn zeker een bezoek waard, prachtige Walcherse plaatsen waar u volop kunt genieten van de oude huizen en karakteristieke boerderijen. Wilt u een dagje winkelen? Ga dan naar het gezellige Middelburg of Vlissingen.

Ligging
Nabij het strand
Aan zee
Afstanden
Strand: 100 m
Meer: 11 km
Supermarkt: 1 km
Restaurant: 500 m
Dorp/stadcentrum: 200 m

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

9, 2
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 27 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 43 met een gemiddelde van 9,1.
27 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Rudolf Windheuser - oktober 2023
8, 0
Lage sehr gut. Einrichtung in Ordnung, Küche gut ausgestattet. Fernseher hatte ständig Störungen. Das Bad ist renovierungsbedürftig.
Reactie van heerlijkehuisjes.nl
Lieber Rudolf, vielen Dank für deine Bewertung. Das Problem mit dem Fernseher wird derzeit gelöst und Ihren Hinweis auf das Bad werden wir mit dem Eigentümer besprechen. Schön zu hören, dass Sie die schöne Lage genossen und wir hoffen, Sie wieder in Zeeland begrüßen zu dürfen.Mit freundlichen Grüßen, Caroline vom Team Zeeland.
Laura Jungbluth - oktober 2023
9, 0
Godehard Lützeler - september 2023
8, 3
Werde wiederkommen
Ina Heuser - september 2023
9, 3
Wir hatten eine tolle Zeit in einer renovierten Wohnung, in bester Lage👍🏻
Norbert Fraund - september 2023
8, 3
dadurch, dass wir eine Woche Traumwetter hatten, war auch unser Urlaub ein Traum. Wir werden aber auch bei schlechterem Wetter diesen wunderschönen Platz genießen. Wir möchten wiederkommen.
Laatst bekeken
9, 2
.
Domburg
4 personen | 2 slaapkamers
weekend v.a. 458
o.b.v. 4 personen